Dans, muzică, cele mai controversate si nonconformiste apariții se reunesc în acest weekend pe scena de la Eurovision. Aici sunt câteva dintre cele mai bune piese de anul acesta, potrivitThe Guardian.

eurovisionFoto: YouTube

Metal

Eurovision trebuie să aibă o parte de metalic în fiecare an - și dacă sunt suficient de teatrale, ca în cazul lui Lordi în 2006, poate câștiga. În acest an este vorba AWS al Ungariei cu Goodbye Summer, o melodie inspirată de moartea tatălui solistului.

O melodie cu onomatopee

Netta vine un o melodie despre care se zice că are totul, de la sunete care par a fi de pui la un cor perfect pentru primul Eurovision #MeToo.

Una care doar te poate dezamăgi.

La un eveniment recent, Mikolas Josef a mers cu un rucsac, spunând tuturor că are acolo o surpriza pentru prestația sa. Dacă e vorba despre artificii, va fi fantastic. Din păcate, sunt șanse foarte mari să fie o cămilă de jucărie, camile reale nu sunt permise pe scena Eurovision. Dezvăluirea surprizei va fi, cel mai probabil, doar o dezamăgire.

Un clip cu o rochie mare.

Elina Nechayeva din Estonia va urca pe scena cu o rochie uriașă pe care va proiecta animații.

O melodie care îî va supăra pe ruși.

Marea surpriză a primei semifinale este Ryan O'Shaughnessy din Irlanda cu melodia "Together". Clipul are în centru un cuplu format din doi bărbați. Asta ar putea să nu atragă pareri bune din partea Rusia unde este interzisa "propaganda homosexuală" .