O femeie din Franța a murit, după ce operatorul care i-a preluat apelul de urgență a luat-o în râs, enervat că tânăra nu i-a putut spune ce are exact, relateazăBBC.

HotNews.roFoto: Hotnews

O tânără mamă din Franța, care semnala dureri severe de stomac, a sunat la serviciul de urgență spunând că o să moară, în schimb operatorul care a preluat apelul i-a răspuns: ”cu siguranță vei muri într-o zi, la fel ca toată lumea”.

În înregistrare se aude cum Naomi Musenga, în vârstă de 22 de ani, cere ajutorul operatorului de la serviciul de ambulanță, în schimb acesta îi spune enervat că dacă nu îi spune ce are, o să îi închidă.

”Am dureri foarte mari. Ajută-mă, sunt foarte bolnavă”, spune femeia, căreia operatorul îi răspunde: ”Nu te pot ajuta, nu știu ce ai” și îi spune să sune la un alt serviciu.

Femeia a sunat în cele din urmă la celălalt număr de telefon, iar după o așteptare de cinci ore a fost dusă la spital de o ambulanță.

După un infarct, a fost transferată la unitatea de terapie, dar a murit după ce mai multe organe au cedat din cauza unui șoc hemoragic.