Donald Trump i-a returnat avocatului său, Michael Cohen, cei 130.000 de dolari pe care actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels i-ar fi primit în schimbul tăcerii sale, a spus miercuri, Rudy Giuliani, fostul primar al orașului New York care s-a alăturat echipei juridice a lui Trump odată cu ancheta privind imixtiunile Rusiei în alegeri, relateazăThe Guardian. Dezvăluirea vine la o lună după ce Trump a negat vehement relația și plata.

Donald TrumpFoto: Wikipedia

Într-un interviu pentru Fox News, Rudy Giuliani a spus că Trump i-a dat înapoi personal lui Michael Cohen cei 130.000 de dolari plătiți în numele său actriței Stormy Daniels în schimbul tăcerii sale cu câteva zile înainte de alegerile din 2016.

Informația se bate cap în cap cu declarația făcută luna trecut de Donald Trump care a negat relația cu Stormy Daniels.

Trump a dat asigurări că nu știe nimic despre cei 130.000 de dolari plătiți de Cohen.

Giuliani a insistat că plata către Daniels, care susține că a făcut sex cu Trump în 2006 în timpul unui turneu de golf în Nevada, a fost perfect legală și nu a încălcat legi de finanțare a campaniei.

La acea vreme, Trump era deja căsătorit cu actuala sa soţie, Melania.

”Deci au făcut-o prin firma de avocatură”, întrebă Sean Hannity, moderatoarea Fox, referindu-se la practica juridică a lui Cohen.

”A făcut-o prin firma de avocatură”, a aprobat Giuliani, ”iar președintele i-a returnat”, referindu-se la bani.

"Oh, nu știam că a făcut-o", a spus Hannity .

”Da”, a spus Giuliani.

Stormy Daniels a depus plângere în cursul lunii martie împotriva avocatului Cohen, cu scopul de a obține o invalidare a acordului de confidențialitate pe care l-a semnat cu el cu câteva zile înainte de alegerile din 8 noiembrie 2016, menit să o facă să păstreze tăcerea asupra presupusei relații dintre ea și Trump. Aceasta afirmă că acordul nu este valid, pentru că miliardarul american nu l-a semnat personal.

FBI a percheziționat în aprilie birourile lui Michael Cohen din New York, avocatul personal al președintelui american Donald Trump, cel care ar fi oferit o sumă de bani actriței porno Stormy Daniels pentru a pastra tacerea.

Actriţa de filme pentru adulţi Stormy Daniels îl dă din nou în judecată pe preşedintele american Donald Trump, de data această pentru defăimare, a anunţat luni avocatul său.