Iulia Skripal, care a fost otravită luna trecută cu agentul neurotoxic Noviciok, a declarat că nu este interesată de oferta care i-a fost făcută de Ambasada Rusiei la Londra, se arată într-o declarație emisă în numele său de către Poliția Metropolitană, informeazăThe Guardian.

HotNews.roFoto: Hotnews

În declarația publicată miercuri, Iulia a spus că tatăl său rămâne încă în stare gravă, suferind efectele agentului neurotoxic.

Fiica fostului spion rus a confirmat că se află în siguranță și că a avut la dispoziție ofițeri special instruiți pe toată durata recuperării, care au avut grijă de ea.

Aceasta a mai spus că va acorda interviuri pentru presă în timp, însă a cerut răbdare. Declarația Iuliei Skripal vine la două zile după ce a fost externată.

Fostul spion rus Serghei Skripal și fiica sa au fost găsiți inconștienți pe o bancă luna trecută, după ce au fost expuși agentului neurotoxic Noviciok. Serghei Skripal, în vârstă de 66 de ani, face progrese considerabile, iar medicii speră că va putea părăsi spitalul în curând.