Un bărbat a murit în urma unui incendiu izbucnit sâmbătă la Trump Tower, iar în timpul intervenţiei de stingere a focului şase pompieri au fost răniţi, conform CNN, citat d n ews.ro.

Incendiu la Trump TowerFoto: Captura YouTube

Incendiul s-a produs la etajul 50 al clădirii din New York, unde se află atât birouri, cât şi apartamente, iar în urma acestuia un bărbat de 67 de ani a fost dus în stare critică la spital, unde a murit ulterior, a declarat o purtătoare de cuvânt a Departamentului de Pompieri. Incendiul a fost stins în urma unei intervenţii de aproximativ două ore, iar şase pompieri au fost răniţi, însă viaţa aceastora nu este în pericol.

Niciun membru al familiei Trump nu se afla în clădire în timpul incendiului, a declarat şeful Departamentului de Pompieri. Într-un mesaj postat pe Twitter, preşedintele Donald Trump le-a mulţumit pompierilor care au intervenit pentru stingerea incendiului şi a lăudat structura clădirii pe care a construit-o. Un incendiu a izbucnit la Trump Tower şi în luna ianuarie, două persoane fiind rănite atunci.