Donald Trump neagă relația pe care Stormy Daniels, actrița de filme pentru adulți, susține că ar fi avut-o cu președintele SUA și dă asigurări că nu știe nimic despre cei 130.000 de dolari pe care femeia susține că i-a primit în schimbul tăcerii sale, notează AFP.

Donald TrumpFoto: Captura YouTube

Femeia susține că a întreținut relații sexuale cu liderul SUA începând din iulie 2006 și că au avut o relație care a durat "o bună parte din 2007". La acea vreme, Trump era deja căsătorit cu actuala sa soție, Melania Trump.

Donald Trump a declarat că nu știe nimic despre cei 130.000 de dolari pe care Daniels susține că i-ar fi primit și că întrebările ar trebui să-i fie adresate avocatului sau, Michael Cohen, cel care ar fi efectuat plata.

Stormy Daniels a depus plângere în cursul lunii martie împotriva avocatului Cohen, cu scopul de a obține o invalidare a acordului de confidențialitate pe care l-a semnat cu el cu câteva zile înainte de alegerile din 8 noiembrie 2016, menit să o facă să păstreze tăcerea asupra presupusei relații dintre ea și Trump. Aceasta afirmă că acordul nu este valid, pentru că miliardarul american nu l-a semnat personal.