UPDATEO femeie care a rănit mai multe persoane după ce a deschis focul marţi la sediul YouTube, în apropiere de San Francisco, California, s-a sinucis, a declarat şeful poliţiei din San Bruno, relatează AFP.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Avem patru victime, toate fiind transportate la spital cu răni provocate o arma de foc. Avem o persoană care a murit de la leziunile pe care si le-a provocat. Credem că aceasta este atacatorul", a declarat șeful poliției, Ed Barberini, în timpul unei scurte conferințe de presă. Barberini susţine că dintre cele trei victime, una este în stare critică, una în stare gravă, iar o a treia în stare mai puţin gravă.

Declarațiile sefului poliției nu au lămurit dacă doar atacatorul a decedat sau mai este vorba de o persoana.

Un angajat a scris pe Twitter că oamenii părăsesc panicaţi clădirea. "Eram într-o şedinţă şi s-a auzit cum trepida podeaua. Prima oară am crezut că este cutremur", a scris acesta.

Femeile sunt, foarte rar, autorii unor atacuri armate care au loc în fiecare an în Statele Unite.

Focuri de armă au putut fi auzite lângă sediul YouTube din San Bruno, nordul Californiei, transmite Reuters.

La locul incidentului au fost trimise ambulanţe, iar poliţia a avertizat să fie evitată zona. Spritalul General din San Fracncisco a anunţat că deja tratează pacienţi în urma incidentului, însă nu a făcut precizări în legătură cu starea acestora, potrivit news.ro.

Angajaţi YouTube au anunţat prezenţa unui trăgător activ.

Un angajat a scris pe Twitter că oamenii părăsesc panicaţi clădirea.

"Eram într-o şedinţă şi s-a auzit cum trepida podeaua. Prima oară am crezut că este cutremur", a scris acesta.

Conform unor informaţii încă neconfirmate, atacatorul este o femeie.