Un al doilea politist a fost internat in spital pentru tratarea a ceea ce pare otravire dupa atacul chimic efectuat asupra fostului spion rus Serghei Skripal, insa simptomele agentului sunt minore, relateaza Reuters, citand Mail Online.

Simptomele ofiterului de politie includ iritatia pielii, insa Politia nu a comentat informatiile pentru Reuters.

Acesta este al doilea politist care da semne de otravire, dupa ce un ofiter de politie care a facut parte din prima echipa care a intervenit la apelul de urgenta, Nick Bailey, a fost internat in spital cu semne de otravire. Acesta este constient si nu mai este in stare grava.

Premierul Theresa May l-a invinovatit pe presedintele rus Vladimir Putin pentru otravirea fostului spion rus si a expulzat 23 de diplomati rusi din Ambasada Rusiei in Marea Britanie, miscare care a fost replicata de Moscova.

Rusia neaga implicarea in atacul care i-a lasat pe Skripal si fiica sa, Yulia, in stare critica, dupa gasirea lor pe 4 martie, inconstienti, pe o banca din Salisbury.

Rusia a spus recent ca utilizarea unui substante toxice militare pentru otravirea fostului spion rus Serghei Skripal, in Salisbury, versiunea aparata de Londra, "ar fi facut mai multe victime”.