Un barbat suspectat ca ar fi fost autorul seriei de explozii din Austin, Texas, a murit marti noapte, relateaza Reuters, citand mass-media locala.Potrivit AFP, presupusul atacator era alb si in varsta de 24 de ani si inca nu se stie daca a actionat singur sau a avut complici. Barbatul s-ar fi aruncat singur in aer.

Doi oameni au fost omorati si mai multi au fost raniti intr-o serie de atacuri cu colete explozive in Austin, Texas, care au inceput pe 2 martie.

Un angajat FedEx a fost ranit luni noapte dupa ce un pachet cu destinatia Austin ce continea cuie si bucati de fier a explodat intr-un depozit din Texas al companiei de curierat.

Primele trei dispozitive din Austin au fost colete-capcana lasate noaptea in fata unor locuinte din partea de est a orasului, iar al patrulea o capcana cu fir ce a explodat duminica intr-un cartier din vestul orasului. Toate cele patru bombe erau similare, a spus luni politia.

Potrivit AFP, presupusul atacator era alb si in varsta de 24 de ani si inca nu se stie daca a actionat singur sau a avut complici.

Inca nu sunt cunoscute motivele actiunilor lui.

Keye TV, post tv din Austin, afiliat CBS News, a lansat poze cu barbatul purtand o sapca albastra si ceea ce ar putea fi o peruca, depunand duminica pachete la un centru FedEx.

Aceste fotografii provin dintr-o camera video de securitate din centru.