Presedintele SUA Donald Trump a abordat subiectul violentei domestice pe Twitter, unde a apreciat ca simple acuzatii pot ruina o viata si s-a intrebat: "Oare nu mai exista un proces?", relateaza News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Presedintele american a adaugat: "Vietile oamenilor sunt distruse de niste simple acuzatii. Unele sunt adevarate, iar altele nu. Unele sunt vechi si altele sunt noi. Nu mai exista cale de intoarcere pentru cei acuzati pe nedrept - viata si cariera lor s-au incheiat".

Postarea de sambata dimineata de pe Twitter vine dupa ce doi fosti consilieri ai lui Trump au fost acuzati de violenta domestica in ultima saptamana. Ambii si-au dat demisia, desi neaga acuzatiile venite din partea fostelor sotii.

Desi Trump nu a facut referire directa la cei doi, postarea de pe Twitter pare sa fie un raspuns la demisia lui Rob Porter, cel acuzat de doua foste sotii de abuz. De asemenea, vineri, un alt consilier al lui Trump, David Sorensen, si-a dat demisia dupa ce fosta sotie l-a acuzat de violenta. Ambii au declarat ca sunt nevinovati, dar ca isi dau demisia pentru a evita implicarea Casei Albe in controverse nedorite.