Starul american de reality-show Omarosa Manigault - care participa in prezent la emisiunea "Celebrity Big Brother" - considera ca lucrurile merg "prost" la Casa Alba, unde l-a consiliat pe Donald Trump inainte sa plece, in ianuarie, relateaza AFP. Omarosa Manigault si-a exprimat aceasta ingrijorare intr-un fragment din aceast reality-show, informeaza news.ro.

Inainte sa fie angajata la Casa Alba, ea a participat la reality-show-ul animat de Trump, "The Apprentice".

"Eram bantuita de tweet-uri zilnic, intrebandu-ma ce va mai posta pe Twitter", i-a marturisit ea, in fata camerei, altui participant la "Celebrity Big Brother".

"Mi-ar placea sa spun ca nu e treaba mea, dar nu pot sa spun asa ceva, pentru ca merge prost", a adaugat ea, fara sa faca alte precizari.

Omarosa Manigault a fost una dintre personalitatile de culoare care au detinut unul dintre posturile de cel mai inalt rang in cadrul administratiei Trump, platit cu un salariu anual de 180.000 de dolari.

Prezenta la sedintele foto ale locatarului Casei Albe, ea a asistat ocazional la puncte de presa zilnice, insa unii dintre colegii ei si-au pus intrebari cu privire la rolul "Biroului ei de relatii publice" de la Casa Alba.

Ea si-a anuntat la jumatatea lui decembrie demisia, care a intrat in vigoare de la 20 ianuarie, la putin timp dupa ce s-a dezvaluit ca o petrecere, cu ocazia sarbatoririi majoratului sau, a fost organizata la Casa Alba.