Un tren la bordul caruia se aflau congresmeni republicani a lovit un camion de gunoi miercuri, iar o persoana care nu face parte dintre alesi a decedat, a anuntat Casa Alba, iar alta persoana a fost grav ranita, relateaza AFP.

Un tren cu congresmeni s-a ciocnit cu un camion de gunoi, in VirginiaFoto: Captura YouTube

Cele doua persoane se aflau la bordul camionului lovit de tren, au declarat numerosi alesi, potrivit news.ro.

"Trenul care ducea alesi republicani la seminarul nostru a fost implicat intr-o coliziune, insa Rebecca si cu mine suntem bine. Securitatea si medici se afla la bord si ajuta la pastrarea scenei si trateaza ranile", a scris pe alesul Bradley Byrne pe contul sau oficial pe Twitter.

"Trenul a lovit un camion de gunoi. Ei le cer medicilor de la bord sa vina sa-i ajute. Dr. Marshall ii ajuta pe ce care sunt raniti", scrie pe contul de Twitter al alesului Roger Marshall, care este medic.

"Suntem bine cu totii", a anuntat, tot pe Twitter, alesul Pete Sessions.

"Suntem bine, dat trenul nostru a lovit un camion de gunoi", a scris Greg Walden, adaugand o fotografie cu un camion distrus.

Membri republicani ai Camerei Reprezentantilor si Senatului se duceau miercuri la Greenbrier, in Virginia de Vest, la vest de capitala, Washington, la un seminar anual de trei zile.