Peste 2.500 de amatori de distractie au platit biletul de 28,90 euro pentru a lua parte la o petrecere fierbinte la discoteca, Mallorcaparty de la EWERK din orasul german Saarbrücken. Aceasta s-a sfarsit insa cu imbranceli, cativa raniti si o masiva interventie a politiei. Incidentul din dimineata zilei de duminica a fost declansat de incurcatura de la garderoba, unde unii petrecareti nu si-au mai primit hainele si au fost nevoiti sa plece acasa in tricou, pe temperaturi de inghet.

HotNews.roFoto: Hotnews

Organizatorul petrecerii „Mallorcaparty Saarbrücken goes Après-Ski“ a explicat haosul creat la iesire prin faptul ca 200 de numere de garderoba au fost dublate, ceea ce a creat incurcaturi si intarzieri la restituirea imbracamintii. Aceasta i-a enervat pe unii oaspeti ai discotecii, care s-au hotarat sa ia singuri problema in mana.

Ei s-au catarat peste tejgheaua de la garderoba si au inceput sa-si caute jachetele pe cont propriu. In graba lor, ei au rasturnat patru suporturi cu haine, care astfel s-au amestecat si n-au mai putut fi rapid ordonate la loc. Pentru a se exclude furturile, garderoba a fost inchisa pana a doua zi.

Multi dintre petrecareti au fost pusi in situatia de a pleca acasa fara jachete, paltoane si chei. „Aceasta i-a enervat, caci multi erau doar in tricou, la temperaturi sub zero grade“, a explicat un purtator de cuvant al politiei din Saarbrücken. In incercarea de a-si recupera singuri hainele, s-a ajuns la atacuri agresive si imbranceli. Cativa oaspeti au fost usor raniti.

Pe contul sau de Twitter, politia a incercat sa calmeze spiritele, scriind: "#MallorcaParty #EWerk #Saarbrücken „Va rugam sa pastrati linistea. Evenimentul nu s-a terminat. Momentan ne ocupam, impreuna cu organizatorul, sa gasim o solutie comuna. Organizatorul poate doar maine sa se ocupe de restituirea ordonata a lucrurilor de la garderoba. #PolizeiSaarland"