​Steve Bannon, fost consilier al lui Donald Trump, si-a reiterat sustinerea fata de presedintele american, in pofida atacului virulent lansat de liderul de la Casa Alba impotriva sa, scrie AFP.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Presedintele Statelor Unite este un mare om", a afirmat Bannon miercuri seara, la cateva ore dupa ce Trump l-a acuzat, intr-un comunicat acid emis de Casa Alba, ca si-a "pierdut mintile".

"Il sustin necontenit, fie cand merg prin tara (...), ori la radio sau pe internet", a adaugat la postul de radio Sirius XM patronul portalului de dreapta Breitbart News.

Donald Trump l-a acuzat miercuri pe fostul sau consilier Steve Bannon ca si-a "pierdut mintile", intr-o usturatoare declaratie care marcheaza o ruptura de cel care a fost unul dintre strategii victoriei sale spectaculoase din 2016. Acest atac a fost o urmare a difuzarii unor fragmente din cartea "Fire and Fury: Inside the Trump White House" de Michael Wolff, ce urmeaza sa apara saptamana viitoare. Cartea portretizeaza un candidat nepregatit, care nu a dorit cu adevarat sa castige presedintia, scrie DPA. In atacul de miercuri indreptat catre Bannon, presedintele Trump l-a acuzat pe acesta ca i-a ajutat pe jurnalisti sa scrie "carti false".