Un incendiu a izbucnit miercuri pe proprietatea cuplului format din Bill si Hillary Clinton de la Chappaqua, in statul New York, insa nimeni nu a fost ranit, a anuntat politia locala, potrivit AFP, citata deAgerpres.

"Incendiul a fost stins. Nu exista niciun ranit. A fost declansata o ancheta la fata locului", a precizat un reprezentant al politiei, fara a furniza alte detalii.

Nick Merrill, purtator de cuvant al lui Hillary Clinton, a postat mai tarziu pe Twitter ca "un mic incendiu a izbucnit in cladirea Serviciului Secret", pe proprietatea sotilor Clinton.

"Aceasta cladire nu comunica direct cu casa lor. Incendiul a fost stins, pompierii locali au intervenit", a adaugat Merrill, precizand ca sotii Clinton nu erau in casa atunci cand a avut loc incendiul. "Totul merge bine", a dat el asigurari.

Sotii Clinton au cumparat casa cu cinci camere in comitatul Westchester in 1999, atunci cand Hillary Clinton a intrat in cursa electorala pentru un mandat de senator de New York, pe care l-a si obtinut in 2000.