O cantareata americana il acuza de hartuire sexuala pe fostul manager de campanie al lui Donald Trump, Corey Lewandowski, potrivit BBC, citat de news.ro.

Joy Villa spune ca Lewandowski a lovit-o de doua ori pe posterior in timpul unui eveniment la Washington luna trecuta.

Ea a declarat presei americane ca a reclamat incidentul politiei in Ajunul Craciunului dar ca a fost convinsa de prieteni sa faca o plangere formala.

Lewandowski nu a oferit un punct de vedere.

"Initial mi-a fost teama sa vorbesc despre asta public", a spus ea citata de AFP. Cantareata a mai afirmat ca nu a vrut sa puna intr-o situatie neplacuta familia lui Lewandowski sau pe a ei.

Villa, care este o sustinatoare a lui Donald Trump si care a purtat rochia cu mesajul "Make America Great Again" la gala premiilor Grammy 2017, s-a aflat la o reuniune la Trump International Hotel unde a pozat alaturi de Lewandowski, pe care, spune ea, nu-l mai intalnise inainte.

Artista sustine ca Lewandowski a lovit-o pe fese si, cand i-a cerut sa se opreasca si a glumit despre faptul ca-l va acuza de hartuire sexuala, el a lovit-o din nou. Ea a precizat ca barbatul a ras, adaugand: "Lucrez in sectorul privat".

Joy Villa a marturisit ca a simtit palmele intr-un mod "dezgustator si socant si injositor".

Reprezenanti ai site-ului Politico a prezentat incidentul de saptamana trecuta, precizand ca au vorbit cu un martor care le-a dezvaluit intamplarea inainte ca artista sa declare public.

Villa afirmase ca ia in considerare posibilitatea de a candida pentru Congres - iar presedintele Trump a scris pe Twitter ca o sustine.

Trump l-a angajat pe Corey Lewandowski manager de campanie in iunie 2016.