Politia canadiana spune ca investigheaza mortile misterioase ale lui Barry Sherman, fondatorul companiei farmaceutice Apotex Inc, si a sotiei sale, Honey, unul dintre cele mai bogate cupluri canadiene, ale caror corpuri neinsufletite au fost gasite vineri in casa lor, relateaza Reuters.

Cuplul a fost gasit mort dupa ce politia a raspuns la un apel medical.

"Circumstantele mortii lor apar sa fie suspicioase si o tratam ca atare", a spus ofiterul de politie David Hopkinson. Detectivii de la omucideri au declarat ulterior reporterilor adunati in afara casei ca nu au existat semne de intrare fortata.

Cuplul a dat recent spre vanzare casa in valoare de aproape 5,4 milioane de dolari. Un agent imobiliar a descoperit corpurile in subsol in timp ce se pregatea sa deschida casa pentru o vizionare.

Sherman, in varsta de 75 de ani, a infiintat Apotex in 1974. A demisionat in functia de director executiv in 2012, dar a ramas presedinte executiv. Forbes a estimat valoarea sa neta de 3,2 miliarde de dolari.

Apotex are 11.000 de angajati si este cel de-al saptelea cel mai mare producator de medicamente generice din lume, potrivit site-ului sau web.