Un sef al mafiei siciliene a fost arestat, dupa ce i-a comandat fiului sau sa isi ucida sora pe motiv ca este implicata intr-o relatie amoroasa cu un politist, relateaza AFP.

Pino Scaduto, eliberat din inchisoare in aprilie, ar fi cerut fiului sau sa o omoare, el fiind deja acuzat de omicid intr-un alt dosar, potrivit anchetatorilor.

"Sora ta a devenit un informator", ar fi afirmat tatal.

Tanarul si-ar fi exprimat pozitia sa fata de cererea tatalui intr-o conversatie cu un amic, discutie care a fost interceptata de politie.

"Eu nu o voi face. Tu esti tatal si nu ai decat sa o faci tu. De ce ar trebui sa ma ocup eu de aceasta problema? Am 30 de ani", i-ar fi spus el tatalui, potrivit conversatiei interceptate de politie.

Tatal ar fi cerut apoi acest serviciu unei alte persoane care ar fi refuzat la randul sau, spunand ca este o afacere de familie.

"Astazi a fost arestat un sef care dorea sa-si omoare propria fiica pentru ca avea o relatie cu un sef al politiei italiene", a declarat luni, la Sicilia, ministrul italian al Afacerilor Externe, Angelino Alfano, citat de presa.