Femeia care l-a acuzat de viol pe rapperul american Nelly, premiat cu Grammy, a cerut oprirea anchetei in acest caz si a spus ca va refuza sa depuna marturie in instanta, informeaza hollywoodreporter.com, citat de News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Iti doreste acum sa nu fi sunat la numarul de urgenta, pentru ca este de parere ca sistemul nu ii va face dreptate", a spus avocata Karen Koehler, care o reprezinta pe aceasta femeie.

Nelly, in varsta de 42 de ani, a fost arestat sambata dimineata in Auburn, Washington, si a fost dus la inchisoarea South Correctional Entity din Des Moines, dupa ce femeia a sunat la Urgenta pentru a raporta o agresiune sexuala care ar fi avut loc in autocarul de turneu al rapperului parcat la un centru comercial din acest oras, aflat in apropierea Seattle. In aceeasi zi, artistul a fost eliberat din inchisoare fara sa i se aduca acuzatii, iar ancheta urma sa continue.

Rapperul, cunoscut pentru cantece ca ¬Ride Wit Me¬, ¬Hot in Herre¬ si ¬Dilemma¬, a concertat in amfiteatrul din Auburn, vineri noapte, in cadrul turneului pe care il sustine impreuna cu grupul country-pop Florida Georgia Line.

Artistul a negat acuzatiile. ¬Sunt mai mult decat socat ca am fost atacat cu aceasta acuzatie falsa. Sunt complet inocent. Sunt increzator ca odata ce vor fi analizate faptele, va fi foarte clar ca sunt victima unei acuzatii false¬, a scris artistul pe Twitter, cerandu-le scuze persoanelor dragi pentru aceasta situatie ¬jenanta¬ si multumindu-le fanilor pentru sustinere.

De asemenea, avocatul rapperului a negat acuzatiile. ¬Nelly este victima unei acuzatii fabricate. Investigatia noastra initiala arata ca aceasta acuzatie este falsa si este motivata de lacomie si de dorinta de razbunare. Sunt increzator ca in urma anchetei Nelly nu va fi acuzat¬, a spus avocatul Scott Rosenblum.

Nascut Cornell Iral Haynes Jr.,in Austin, Texas, Nelly a debutat in 2000, cu albumul ¬Country Grammar¬, care a fost vandut in peste 10 milioane de copii. Artistul a castigat trei premii Grammy si a fost nominalizat de alte 12 ori la aceste distinctii. Primele sale trei albume, lansate in perioada 2000 ¬ 2004, au fost pe primul loc in Statele Unite ale Americii.