Trump arunca in aer legea de sanatate a lui Obama, printr-un ordin care va oferi oamenilor asigurari de sanatate mai ieftine, dar aproape goale

de N.O.     HotNews.ro
Joi, 12 octombrie 2017, 21:15 Actualitate | Internaţional


Campanie Trump
Foto: youtube.com
Presedintele Donald Trump a semnat,joi, un ordin excutiv prin care care va oferi oamenilor asigurari medicale mai ieftine, dar care contin mai putine beneficii, facand astfel primul sau pas catre desfiintarea programului Obamacare, relateaza Reuters.

A fost cel mai concret pas al lui Trump de a anula Obamacare, de cand a preluat functia in ianuarie, cand a promis sa desfiinteze realizarea politicii interne a fostului presedinte al democratului Barack Obama.

Liderul senatorilor democrati, Chuck Schumer, l-a acuzat pe Trump ca distruge sistemul de asigurari medicale.

"Dupa ce a esuat sa abroge legea in Congres, presedintele saboteaza sistemul", a spus Schumer.

Reamintim ca majoritatea republicana din Senatul Statelor Unite a renuntat in septembrie sa mai voteze abrogarea partiala a legii privind sistemul asigurarilor de sanatate a fostului presedinte democrat Barack Obama, in lipsa unui consens in randul partidului si in pofida presiunii exercitate de Donald Trump.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

3766 vizualizari

 • +10 (44 voturi)    
  mai putine beneficii?? (Joi, 12 octombrie 2017, 21:32)

  king david hotel [utilizator]

  Concret, mai ramane macar o aspirina si un bandaj?
 • -16 (52 voturi)    
  mai subtiaza mocangeala (Joi, 12 octombrie 2017, 21:34)

  mmmircea [utilizator]

  care oricum se facea pe spezele clasei mijlocii din US.
 • +12 (22 voturi)    
  Eu tot nu inteleg (Joi, 12 octombrie 2017, 21:36)

  Rahan5 [utilizator]

  Cum sa inlocuiasca ,,Ordinul Executiv", legea ,,Obama Care" ?, pana cand Legea respectiva nu e inlocuita sau modificata de Congres.
  • -15 (27 voturi)    
   Foarte simplu! (Vineri, 13 octombrie 2017, 3:31)

   Amerlocu [utilizator] i-a raspuns lui Rahan5

   Obamacare așa cum a fost votată în 2010 ar fi aintrat în colaps încă din 2014 - anul intrării în vigoare. Între 2010 și 2016 Obama a produs zeci de ordine executive ce practic au motificat pas cu pas sensul legii spre a o face să supraviețuiască. Dintre cele mai dezastruoase:

   1. Legarea de glie. Asigurații sunt obligați să se asigure în statul în care locuiesc. Adică cei ce locuiesc în statele falite conduse de oamenii lui Obama precum California, Illinois sau NY nu-și pot cumpăra asigurări mult mai ieftine din alte state. În acest fel prin premium-urile oneroase ce le plătesc ei subvenționează asigurările gratis ale oamenilor din getto-uri ce reprezintă baza electorală a lui Obama & Co.

   2. Împunerea unui pachet minim de servicii medicale la orice asigurare. De exemplu noi bărbații suntem obligați prin aberația asta să ne asigurăm împotriva canceruoui ovarian sau de sân sau pentru naștere. Toți oamenii indiferent că sunt căsătoriți sau nu, că sunt minor tebuie să se asigure pentru servicii de consiliere familială sau psihiatrică. Toate chestiile astea permit companiilor de asigurăr din statele falite să asigure lumpenii ce sunt baza electorală a stângii.

   Oridinul executiv al lui Trump anulează ceste aberații. În plus stipulează deduceri fiscale clare pentru HSA-uri și permite înființarea de asoiații private pentru asigurări de sănătate.

   Astfel persoanele private sau micile companii se pot asocia și negocia legal cu marile companii de asigurări tot așa cum pot negocia marii agajatori ce vin cu zeci sau sute de mii de asigurați.

   Ideea e că majoritatea oameilor sănătoși nu vor să fie asigurați asigurați pe bani mulți pentru servicii minore precum aspirine, anticoncepționale și consultații de rutină. E de preferat să ai o asigurare foarte ieftină care însă să acopee probemele serioase respectiv cheltuielile medicale ce depășesc câteva mii de USD în sus
   • +16 (18 voturi)    
    Uitat-te mai putin la Fox News (Vineri, 13 octombrie 2017, 13:50)

    kanes [utilizator] i-a raspuns lui Amerlocu

    numai acolo Obamacare e un dezastru, Obama e un islamist socialist care a adus SUA la dezastru, iar Trump e e Luceafarul sublim pe care-l astepta America.

    In viata reala Obamacare a insemnata asigurari de sanatate pentru 20 de milioane de oameni. Doar in viziunea capitalsmului salbatic de secol 19 promovata de Fox News, a te ingriji de proprii cetateni inseamna risipa de bani.
    • -9 (11 voturi)    
     Fals (Vineri, 13 octombrie 2017, 14:42)

     Amerlocu [utilizator] i-a raspuns lui kanes

     Sunt medic. Nu trebuie să mă uit la TV ca să înțeleg dezastrul Obamacre.

     Faptul ca Obama a introdus prin ordine executive obigtivitatea asigurării pentru dependența de droguri, pentru afecțiuni ginecologice la bărbați, consiliere familială, pentru dependența de fumat. etc. a dus la dublarea sau triplarea în unele cazuri a costurlor asigurărilor.

     Cei 20 de milioane pe care se laudă că i-a asigurat prin extinderea Medicaid sunt oameni care refuză să lucreze cu toate că nu au nici o infirmitate și nici vârsta de pensionare. Iar asta într-o țară în care se caută cu disperare mână de lucru. Pentru oamenii săraci, handicapați sau cu boli terminale există asigurarea e stat Medicaid. Pentru oamenii de peste 65 de ani există asigurarea de stat Medicare. Astea consumă aproape jumătate din bugetul țării.

     Obamacare de exemplu obligă asiguratorii să ofere un număr de tratmente de dezintoxicare nelimitat narcomanilor. Până la Obamacare erau doar două tratamente acoperite. Adică le-a oferit ălora ce pleznesc de sănătate și care stau în marile orașe americane la cerșit în fața aproape fiecărui magazin sau restaurant ce afișează „we hire now”, „help wanted” , etc. asigurare medicală gratis. Altfel spus când omul are chef să-și ia o vacanță de lux de câteva săptămâni într-un sanatoriu ce arată mai bine ca un hotel de 5 stele din România și costă de la $500 la $2000/zi se duce la medic și-i spune că vrea să se lase de droguri. Poate face chestia asta de câte ori are chef. Evident că în sanatoriu continuă să consume ierburi și să tragăpe nas as usual.Toate astea pe banii ăluia care duce o viață onestă, muncește, nu se droghează, plătește taxe și căruia bunul Obama i-a triplat în unele cazuri costurile asigurării. Cool, nu-i așa?
     • +6 (8 voturi)    
      Ce bazaconii indrugi (Vineri, 13 octombrie 2017, 15:16)

      nginx [utilizator] i-a raspuns lui Amerlocu

      Numai prejudecati penibile: 20 de milioane de oameni care beneficiaza de asigurare refuza sa munceasca ! Doar la Radio Erevan mai auzeai manipulari atat de cretine. Si pretinzi ca esti doctor. Poate doctor Mengele !
      • -2 (4 voturi)    
       Deloc! (Vineri, 13 octombrie 2017, 18:04)

       Amerlocu [utilizator] i-a raspuns lui nginx

       Fiecare magazin aproape fiecare benzinărie din tara asta au table cu " angajăm imediat". Șomajul a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 20 de ani. Si cu toate astea il vezi pe cerșetor cerșind sub semnul cu "we hire now". Nu e nici o prejudecată. E un fapt
       • -1 (1 vot)    
        Somajul e cel mai scazut (Vineri, 13 octombrie 2017, 21:22)

        zanax [utilizator] i-a raspuns lui Amerlocu

        dar 20 de milioane de persoane refuza sa munceasca !
        Las-o ca macane rau de tot !
        • 0 (0 voturi)    
         Corect (Vineri, 13 octombrie 2017, 23:43)

         Amerlocu [utilizator] i-a raspuns lui zanax

         Oamenii care nu-și caută de lucru nu sunt socotiți ca șomeri. Dacă mergi prin ghetto-urile negre din NYC, Chicago, Detroit, Millwakee, Boston, Baltimore, Philadelphia, LA, San Diego, Houston, Atlanta etc. vei remarca ca NIMENI nu lucrează. Ca-n Teleorman. Ăștia sunt oastea electorală a stângii. Pe ăștia s-a străduit Obama să-i ghiftuie. Fără ei partidul lui e mort...
 • -20 (38 voturi)    
  Fara operatii (Vineri, 13 octombrie 2017, 0:18)

  xolv [utilizator]

  de schimbare de sex in noua lege ? Cata discriminare ...
 • -11 (27 voturi)    
  O manevră inteligentă (Vineri, 13 octombrie 2017, 3:53)

  Amerlocu [utilizator]

  Republicanii nu aveau cele 60 de voturi necesare în Senat petru anularea Obamacare ce e o lege organică. De aceea nici nu fost posibilă „the light repeal” ce ar fi lăsat cea mai mare parte a legii în picioare și ar fi făcut partidul republican responsabil pentru dezastrul lui Obama. Ăsta a fost și motivul pentru care republicanii clarvăzători precum Rand Paul au votat împotriva anulării parțiale, concentrându-se în schimb pe acțiunea executivă ce va facilita și accelera colapsul Obamacare. Rand Paul s-a lăudat azi că lucrează de luni de zile cu Trump la ordinul executiv semnat azi.

  E mult mai simplu să se anuleze ordinele executive catastrofale ale lui Obama ce au permis supraviețuirea Obamacare la aparate timp de 3 ani cu prețul cocoșării oamenilor onești ce produc valoare și plătesc taxe ca să subvenționeze cheltuielile medicale ale membrilor bandelor, găinarilor de prin getto-uri și narcomanilor. Rămas fără constrângerile hidoase ale ordinelor executive ce tocmai au fost anulate de Trump Obamacare se va păbuși în timp record. Deja peste 1400 de county-uri (județe), adică jumătate din ele, au un singur furnizor de sevicii medicale prin Obamacare sau niciunul. Un singur furnizor înseamnă prețuri insuoprtabile pentru oamenii cu venituri mici. 31 din cele 33 de cooperative de asigurări non profit înființate pe bani publici prin Obamacare spre a funiza asigurări în getto-uri au dat faliment încă dinainte de încheierea mandatului său. Ultima a pleznit în vara acestui an. Toate au produs pagube de miliarde din buzunarele contribuabilor prin fraudă, achiziții mafiote, angajări fictive, și decontări de servicii inexistente. Faptul că o bună prte din angajații lor (aproape exclusiv minortăți rasiale sau sexuale) au ajuns prin pușcării nu ajutat prea mult la recuperarea pagubelor imense. .
 • +12 (14 voturi)    
  Creier neted (Vineri, 13 octombrie 2017, 14:41)

  aramos [utilizator]

  " cu prețul cocoșării oamenilor onești ce produc valoare și plătesc taxe ca să subvenționeze cheltuielile medicale ale membrilor bandelor, găinarilor de prin getto-uri și narcomanilor. "

  In mintea ta simpluta toti cei care acum beneficiza de asigurare medicala - si vorbim de milioane de oameni - sunt toti narcomani si borfasi ? La asta duce fanatismul politic si dementa lui Trump.
  • +1 (1 vot)    
   Netezimea îți aparține (Vineri, 13 octombrie 2017, 19:37)

   Amerlocu [utilizator] i-a raspuns lui aramos

   Cei foarte săraci si care nu pot munci sunt si handicapații sunt acoperiți de Medicaid di aminte de Obama. Bătrânii sunt acoperiți de Medicare. Pe cine deci acoperă Obamacare?! Doar un indiciu: De când Obanacare acoperă un numar nelimitat de dezintoxicari numărul de centre si sanatorii de dezintoxicare a crescut de peste 10 ori. Nu miroase a escrocherie?!
 • +5 (7 voturi)    
  Ce le trebuie la americani sanatate ? (Vineri, 13 octombrie 2017, 15:08)

  belfast [utilizator]

  Si asa sunt cei mai obezi si au cea mai proasta mancare din lume. Sa le taie si asigurarile de sanatate, doar bogatii sa se ingrijeasca, saracii la groapa cu ei.

  Asta e viziunea maimutei de la Casa Alba.
 • +8 (10 voturi)    
  Sanatate ? NU (Vineri, 13 octombrie 2017, 15:27)

  marius33 [utilizator]

  Arme de foc ? DA.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by