Sotia lui Harvey Weinstein, Georgina Chapman, cofondatoare a brandului de lux Marchesa, a anuntat, marti, ca se desparte de producator, dupa ce Gwyneth Paltrow si Angelina Jolie s-au alaturat grupului de femei care il acuza pe acesta de hartuire sexuala, relateazaThe Guardian.

Harvey WeinsteinFoto: Captura YouTube

"Mi se rupe inima pentru toate femeile acelea care au suferit o durere extraordinara din cauza actiunilor sale de neiertat", a spus Georgiana Chapman dupa ce mai multe femei l-au acuzat pe sotul sau de hartuire sexuala.

"Am hotarat sa imi parasesc sotul. Sa am grija de copiii mei este prioritatea mea", a mai spus ea intr-o declaratie.

Harvey Weinstein este acuzat de actrita italiana Asia Argento si de alte doua femei de viol, iar celor care sustin ca au fost hartuite sexual de el se alatura Gwyneth Paltrow si Angelina Jolie. Sotii Obama si-au exprimat dezgustul fata de acest scandal, iar Hillary Clinton este "socata de dezvaluiri".

Gwyneth Paltrow a povestit ca avea 22 de ani cand a obtinut rolul principal din adaptarea romanului Emma de Jane Austin si cand inainte de filmare producatorul a chemat-o la hotelul sau pentru o intalnire de lucru, doar ca totul s-a incheiat cu mainile lui Weinstein pe ea, sugerand ca se indreapta spre dormitor pentru masaje.

"Eram un copil(...), eram impietrita", a spus aceasta.