Cu amenintarile lansate la adresa anumitor tari, presedintele american Donald Trump risca sa puna Statele Unite "pe drumul celui de-Al Treilea Razboi Mondial", a afirmat influentul senator republican Bob Corker, citat de New York Times, scrie AFP.

"Ma ingrijoreaza" si "ar trebui sa ii ingrijoreze pe toti cei care iubesc tara noastra", a adaugat acest fost partizan al lui Donald Trump intr-un interviu publicat duminica de cotidianul american care nu precizeaza fraza exacta a senatorului Corker,

Inaintea acestui atac virulent, foarte respectatul senator, in varsta de 65 de ani, afirmase ca "este o rusine faptul ca a devenit Casa Alba un centru de ingrijire pentru adulti", dupa ce dimineata fusese vizat de mesaje depreciative pe Twitter ale lui Trump.

"Senatorul Bob Corker m-a 'implorat' sa il sustin pentru realegerea sa in Tennessee. Am spus "Nu" si el a renuntat (spunand ca nu poate castiga fara... sprijinul meu)", a afirmat Donald Trump.

"A vrut, de asemenea, sa fie secretar de stat si i-am spus "NU, MULTUMESC!'", a continuat miliardarul republican, adaugand ca senatorul Corker "este raspunzator in mare masura pentru teribilul acord cu Iranul" privind programul sau nuclear.

"In consecinta, ma astept ca Corker sa fie o voce negativa si sa se puna in calea programului nostru. N-avea stofa sa fie candidat", a concluzionat Trump, fara alte precizari.