Presedintele SUA Donald Trump s-a intalnit miercuri, la Las Vegas cu supravietuitorii atacului armat care a avut loc in urma cu doua zile, cu membri ai echipelor de interventie, insa a evitat orice discutie referitoare la controlul armelor, conform CNN.

Intampinat la sosire de guvernatorul statului Nevada Brian Sandoval, de primarul orasului Las Vegas Carolyn Goodman and de seful Politiei din Las Vegas, Joseph Lombardo, presedintele SUA s-a intalnit cu politicieni locali, cu supravietuitori si cu membri ai echipelor de interventie care s-au aflat la locul atacului armat soldat cu moartea a 59 de persoane si cu ranirea a peste 500, potrivit news.ro.

Imediat dupa sosirea in Las Vegas, Donald Trump a mers direct la unul dintre spitalele care au ingrijinit persoane ranite in atac.

Dupa ce s-a intalnit cu membri ai echipajelor deurgenta care au intervenit la locul atacului, Trump a declarat presei ca i-a intalnit pe unii dintre cei mai minunati oameni si ca a intalnit si pacienti care au fost grav raniti.

Intrucat apar tot mai des intrebari in legatura cu masuri privind controlul armelor ca urmare a masacrului, presedintele SUA le-a transmis reporterilor ca nu va aborda acest subiect in timpul vizitei in Las Vegas.

"Nu vom vorbi astazi despre asta", a declarat Trump.