Salvatorii italieni au scos de sub daramaturi, dupa cutremurul din insula Ischia, trei frati, inclusiv un bebelus, ultimul dintre ei fiind salvat la 16 ore dupa seism, potrivit Reuters.

Pasquale, cel mai mic dintre cei frati salvati dupa cutremurul din IschiaFoto: Captura YouTube

Fortele de interventie au gasit un bebelus pe nume Pasquale intr-o casa prabusita si l-au scos in viata la sapte ore dupa cutremur.

Echipajele de pompieri au descoperit ca fratii sai, Mattia si Ciro, in varsta de 7 si 11 ani, era blocati sub un pat in apropiere.

Ei au continuat sa vorbeasca cu ei si le-au dat apa printr-un tub. "Le-am promis ca dupa ce se termina totul o sa mergem cu totii la o pizza", a povestit unul dintre salvatori la televiziunea spaniola.

Salvatorii au reusit sa-l scoata pe Mattia spre sfarsitul diminetii, iar Ciro a fost adus in siguranta la peste 16 ore dupa cutremur.

Parintii nu au patit nimic pentru ca erau in alta camera. Ei au spus ca Ciro probabil i-a salvat viata fratelui sau cand l-a tras sub pat in timpul cutremurului.

"Salvatorii au fost extraordinari. Chiar trebuie sa-i multumim lui Dumnezeu pentru acest miracol", a spus episcopul insulei, Pietro Lagnese.