Un barbat din Malaezia, acuzat de 626 de agresiuni sexuale imptriva fiicei sale de 15 ani, risca peste 12.000 de ani de inchisoare, au anuntat joi magistratii, citati de AFP.

Lectura tuturor capetelor de acuzare impotriva acestui tata divortat de 36 de ani s-a terminat joi dupa-amiaza, dupa doua zile.

Barbatul a pledat nevinovat.

"Risca peste 12.000 de ani de inchisoare", a declarat Aimi Syazwani, procuror-adjunct al tribunalul special pentru crime sexuale din Putrajaya, capitala administrativa a acestei tari majoritar musulman.

Pentru fiecare caz de sodomizare (599 in total) acesta risca pana la 20 de ani de inchisoare, precum si lovituri cu bastonul.

Presedintele tribunalului, Yong Zarida Sazali, a respins cererea de eliberare pe cautiune, invocand riscul de fuga si intimidarea martorilor.

Barbatul, care vindea produse de investitii, a fost arestat in 26 iulie in urma unei plangeri depuse de mama adolescentei. Faptele au fost comise intre ianuarie si iulie, cand fata a trait cu tatal sau

In 2015, un politist a fost condamnat la 100 de ani de inchisoare si 15 lovituri de baston pentru violarea unei adolescente de 13 ani intr-un hotel din insula Borneo.