Vicepresedintele american Mike Pence a dezmintit categoric, duminica, o relatare a publicatiei The New York Times, potrivit careia s-ar pregati intens pentru o candidatura la alegerile prezidentiale din anul 2020, in timp ce o consiliera a presedintelui Donald Trump a sustinut ca acesta din urma are ca obiectiv sa obtina in 2020 al doilea mandat prezidential, relateaza Agerpres, citamd AFP si EFE.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Alegatiile din acel articol sunt categoric false si reprezinta ultima incercare a presei de a diviza aceasta administratie", a aratat Mike Pence, intr-un comunicat. Considerat garantul unei anumite stabilitati intr-o administratie cam haotica, Mike Pence asigura totodata ca isi "concentreaza toate eforturile pentru a avansa agenda presedintelui si pentru a-l vedea reales in 2020".

The New York Times, una dintre publicatiile ostile presedintelui Donald Trump, a publicat duminica dimineata un articol in care sustine ca Mike Pence si-a inmultit intalnirile cu potentiali donatori si cu grupuri ale conservatorilor pentru a se lansa in cursa prezidentiala din 2020