Un barbat de 34 de ani a deschis focul duminica intr-un club din orasul Konstanz din sudul Germaniei, ucigand o persoana si ranind grav alte trei, a anuntat politia, potrivit Reuters.

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE 12.43Potrivit politiei, care a exclus varianta unui atac terorist, atacatorul era un cetatean irakian care locuia demulte vreme in tara si nu era solicitant de azil. “Motivele barbatului, care a actionat singur sunt neclare. Investigatia icna este in desfasurare, dar circumstantele evenimentelor de la discoteca din seara dinaintea atacului sunt destul de clare si ne-a facut sa excludem contextul terorist”, a spus un reprezentant al politiei.

Suspectul a suferit rani care ii pun viata in pericol dupa schimbul de focuri avut cu politistii din afara localului. Politistii au ajuns la locul atacului la scurt timp dupa ce barbatul a deschis focul, in jurul orei 02.30.

Atacatorul a fost dus la spital. Nu se cunoaste inca motivul atacului.

Un politist a fost ranit in schimbul de focuri. Politia a anuntat ca forte speciale de commando au fost desfasurate in oras deoarece nu se stie inca daca suspectul a actionat singur sau mai are suspecti.

Incidentul a avut loc in clubul de noapte Grey din Konstanz:

Amintim ca o persoana a fost ucisa si alte cateva ranite vineriin urma unui atac cu cutitul intr-un supermarket din orasul german Hamburg. Autorul agresiunii are 26 de ani si este nascut in Emiratele Arabe Unite.