Noul Director de Comunicare de la Casa Alba, Anthony Scaramucci, a anuntat ca Sarah Huckabee Sanders va deveni noua purtatoare de cuvant a administratiei prezidentiale de la Washington, dupa demisia neasteptata a lui Sean Spicer, scrie News.ro citand publicatia The Hill.

HotNews.roFoto: Hotnews

Casa Alba a incercat in ultimele luni sa ignore zvonurile, potrivit carora Sarah Huckabee Sanders se pregatea sa-l inlocuiasca pe Sean Spicer.

Sean Spicer a demisionat din pozitia de purtator de cuvant al administratiei prezidentiale, in semn de protest fata de inlocuirea directorului de comunicare de la Casa Alba.

Spicer s-a declarat nemultumit, dupa ce presedintele american l-a desemnat pe bancherul Anthony Scaramucci de pe Wall Street pentru a conduce departamentul de comunicare de la Washington.

Insa, responsabilitatile directorului de comunicare erau deja partial indeplinite de catre Sean Spicer, care a avut un mandat extrem de controversat ca purtator de cuvant al administratiei prezidentiale, in timpul caruia a ajuns sa interzica prezenta camerelor video la conferintele de presa de la Casa Alba.

Totusi, Sean Spicer aducea ratinguri importante pentru televiziunile americane, care atrageau atentia asupra declaratiilor sale contradictorii si de multe ori nepotrivite cu opiniile exprimate de Donald Trump.

Sarah Huckabee Sanders este fiica fostului guvernator republican al statului Arkansas, Mike Huckabee.