Ministrul australian de Externe, Julie Bishop, critica remarcile lui Trump despre Brigitte Macron: Ma intreb daca ea poate sa spuna acelasi lucru despre el
Donald Trump s-a aflat in a doua parte a acestei saptamani in vizita in Franta, unde s-a intalnit joi cu Emmanuel Macron, cei doi presedinti fiind insotiti de sotii: Melania Trump si Brigitte Macron.
Intebata daca s-ar simti flatata sau ofensata in cazul in care i s-ar spune un astfel de lucru, Julie Bishop a raspuns: "As fi surprinsa, cred. Este un comentariu destul de interesant."

ANALIZĂ Cât de pline sunt parcările Primăriei Capitalei după creșterea tarifului la 10 lei/oră și ce cheltuieli cu salariile vs încasări a însemnat transferul serviciului la compania municipală
Noi reglementari ale ANRE pentru schimbarea furnizorului de energie: Consumatorii casnici vor trebui să comunice indexul / Ofertele trebuie să arate din ce este compus prețul
Cum se circulă pe liniile principale de cale ferată și cât au scăzut vitezele față de anii 80' și 90'
VIDEO Watchkeeper X - Drona militară din Armata Britanică ce ar putea ajunge să fie produsă în România pentru Armata Română
Moldovean, culegător de crabi în Marea Barents: Anul trecut, din cauza pandemiei în loc de 4-5 săptămâni am stat 7 luni pe mare / În martie 2020 au fost -40 de grade. Normalul e de -20 sau -30 de grade
Iar dacă nu l-ai fi făcut, ar fi apărut în presa FakeStream următoarele întrebări: „de ce a ignorat-o complet Trump pe prima doamnă a Franței? Cumva pentru că nu are între 20-30 de ani?”
În rest expresia pe care o citaţi este mai mult circumstanţială şi lipsită de sinceritate, decât un exemplu de politeţe "oficială". Un "reflex" social insipid, cum întâlnim în orice limbă.
Faptul că mă tutuiţi cu o lejeră agresivitate arogantă este "decât" o confirmare explicativă a comentariului meu precedent.
V-am citit si celălalt comentariu ce mi se adresează... La fel de "sugestiv".
A fi ieşit sau nu "din Balcani" nu este relevant. Există valori universale ale comunicaţiei humane ce nu ţin cont de hotare sau de nivelul cultural diferit. Iar în diplomaţie codurile sunt foarte stricte. "Extravagaţele" lui Trump nu sunt o încercare de a distruge clasicismul falsităţii politicului ci doar gafe inadmisibile ale unui narcisic patologic combinat cu o lipsă crasă de educaţie.
Pâna la urma, fiecare ţară are poporul pe care-l merită.
Mulţumiti-vă cu plusurile pe care le primiţi.
Aceasta confirmă că nu sunteţi singur în lumea lui Trump...
Dar aceasta este o lume uitată sau niciodată ştiută într-o ţară atât de rudimentară ca România.
Între trăscău şi "doctorate", ţopârlanul are un vast teritoriu unde se poate afirma fără complexe inutile, că, vorba aia, "merge si aşa".
Problema este că merge "numai aşa".
Acesta este unul din "handicapele" României "moderne".
ca anglo, ar trebui sa fie obisnuita cu barbatul anglo, care'si exprima entuziasmul si complimentele intr'un fel ...aparte.
majoritatea amercancelor s'ar mandri cu asa un compliment..
probabil ca in sinea sa, madame macro s'a simtiti magulita ca, la saizeci de anisori, inca mai atrage admiratia septuagenarilor . :-))
prea se face din tzantzar armasar, mai ales in presa progresista. :-)
Explicaţia (sau una din ele) rezidă, cu siguranţă, în "oroarea" ce vă provoacă presa... "progresistă", fie ea "anglo" sau nu
Sincer să fiu, în aşa companie, nici nu mi-aş dori-o .
Bună continuare în lumea în care vă simţiţi atât de bine !
are acasa destul si bun.
ar considera complimentul mai mult decat diplomatic, chiar ca trompa s'ar da la dansa. :-)
iar billy mincinosu' ar zambi magulit si mandru.
Dar au grija sa-l ironizeze, simtindu-se in siguranta despartite de vreo 12.000 Km de ocean fata de ,,Bau-Bau" Trump.
Ca si catelul care latra la un cal din spatele unui gard gros.
Mai ramane sa-i raspunda Trump: Cucoana, vezi sa nu patesti in Australia, ce a patit Hillary in SUA !. Ca un proverb-blestem pe capul englezilor in ultimii 100 de ani : ,,De ce ti-e frica, pana la urma nu scapi ! "
Daca o tin tot asa inca trei ani de-acum incolo, Trump poate fi sigur de realegere.