Zece persoane au ajuns la spital, luni dupa-amiaza, dupa ce un taxi a lovit un grup de pietoni in estul orasului american Boston, au anuntat autoritatile, citate de CNN.

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE 23.00 Doua surse din cadrul politiei au declarat pentru CNN ca incidentul este tratat ca accident si nu ca act de terorism.

Soferul le-a spus autoritatilor la fata locului ca a apasat din greseala acceleratia in loc de frana, potrivit celor doua surse citate. Acestea au precizat de asemenea ca soferul coopereaza cu autoritatile.

UPDATE 21.55 Masina care a intrat in pietoni este un taximetru, ce era condus de un barbat in varsta de 56 de ani. Politistii il interogau pe soferul de taxi, a carui identitate nu a fost dezvaluita, si investigau cauzele producerii accidentului, potrivit precizarilor transmise de acestia.

Zece persoane au fost transportate la trei spitale din Boston, a informat un reprezentant al Departamentului pentru sanatate publica pentru CNN. Nu se stie deocamdata cat de grava este starea acestora.

UPDATE: Cel putin 9 persoane au fost ranite, scrie The Boston Globe, citand un oficial din cadrul echipelor de interventie.

Un oficial din cadrul serviciilor de securitate, informat despre incident, a declarat ca acesta nu pare sa fie un act de terorism, a mai relatat Boston Globe.

Soferul autovehiculului a ramas la locul accidentului si este interogat de politie.

____

O masina a lovit un grup de pietoni, luni dupa-amiaza, la Boston, mai multe persoane fiind ranite, a anuntat Politia statului american Massachusetts pe Twitter.

O masina a lovit un grup de pietoni, luni dupa-amiaza, in estul orasului american Boston, mai multe persoane fiind ranite, a anuntat Politia statului Massachusetts pe Twitter, transmite CNN.

Mai multi pietoni au suferit rani de diferite grade, iar ambulantele au ajuns la fata locului, a precizat politia.

Incidentul s-a petrecut la intersectia strazilor Porter si Tomahawk, in apropiere de statia de taxiuri a Aeroportului international Logan.