Un roman a fost ranit in incidentul armat care a avut loc, marti, la o gara din Munchen, acesta fiind internat in spital si operat la bratul stang. Consulatul General al Romaniei la Munchen are in atentie incidentul produs marti in gara Unterfohring din Munchen si a intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa autoritatile locale, pentru a verifica daca exista cetateni romani afectati, precizeaza reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe, citati de News.ro.

O politista a fost impuscata in cap de un barbat care i-a luat arma din dotare si a deschis focul, ranind doua persoane din apropiere, intr-un incident la o statie de metrou din Munchen, marti dimineata.

Potrivit datelor obtinute din partea autoritatilor locale, in incident a fost ranit si un cetatean roman. Acesta a fost internat la o unitate medicala din Munchen, fiind supus unei interventii chirurgicale la bratul stang.

Consulatul General al Romaniei la Munchen precizeaza ca monitorizeaza cu prioritate situatia si pastreaza in permanenta legatura cu autoritatile si cu reprezentantii spitalului in care este internat cetateanul roman ranit, fiind pregatit sa acorde asistenta consulara.