Primarul Londrei, Sadiq Khan, criticat de Donald Trump dupa atentatul de la Londra, ca Marea Britanie nu ar mai trebui sa onoreze invitatia facuta presedintelui american pentru o vizita de stat in cursul acestui anului, relateaza AFP.

Sadiq KhanFoto: Agerpres/AP

"Eu spun de mult timp ca invitatia adresata de premierul Theresa May lui Donald Trump de a face o vizita de stat este una prematura", a afirmat Sadiq Khan.

"Vizitele de stat sunt adresate liderilor internationali care s-au remarcat", a adaugat primarul Londrei.

"Multi dintre britanici nu sunt de acord cu multe dintre politicile lui Donald Trump, astfel ca nu ar trebui sa avem aceasta vizita de stat", a adaugat Sadiq Khan.

Donald Trump l-a criticat duminica pe primarul Londrei, Sadiq Khan, pe care l-a acuzat ca nu ia in serios amenintarea terorista, la o zi dupa atentatul din centrul capitalei britanice.

Primarul Londrei, Sadiq Khan, are "lucruri mai bune de facut" decat sa raspunda unui mesaj "dezinformat" de pe Twitter al presedintelui american Donald Trump, care l-au acuzat ca nu ia in serios amenintarea terorismului in urma atacului din orasul sau, a raspuns purtatorul de cuvant al Primariei londoneze.