Presedintele american Donald Trump a postat pe Twitter, duminica, despre atacul de la London Bridge spunand ca este un atac terorist care a ucis sapte persoane si, citandu-l pe primarul Londrei, ca nu exista niciun motiv ca cetatenii sa fie alarmati, ceea ce pare a fi o critica la raspunsul lui Khan cu privire la accident, transmite Reuters. Aterior, Trump a spus ca trebuie sa ne oprim din a fi corecti politic si sa trecem la afacerea securitatii oamenilor.

Donald TrumpFoto: Captura YouTube

"Cel putin 7 morti si 48 raniti in atac terorist si primarul din Londra spune ca nu exista" nici un motiv sa fii alarmat! ", a scris Trump pe Twitter.

Anterior Khan a spus ca britanicii nu ar trebui sa fie alarmati sa vada o prezenta politieneasca mai mare pe strazile din Londra ca urmare a incidentului.

Anul trecut, Khan a fost ales primar al orasului pentru a deveni primul musulman care conducea o capitala majora occidentala.

Totodata, Donald Trump a scris pe twitter ca trebuie sa ne oprim din a fi corecti politic si trecem la securitatea oamnilor nostri.

" Trebuie sa ne oprim din a fi corecti politic si sa trecem la afacerea securitatii oamenilor. Daca nu devenim destepti ne va fi mai rau", a incheiat acesta twittul.