Presedintele Donald Trump a intervenit public miercuri in discutia despre investigatia congresului legata de Rusia, indemnandu-i pe membrii comisiei de ancheta sa il audieze pe Carter Page, unul dintre fostii sai consilieri, pentru a contracara marturiile directorilor FBI si CIA, noteaza Reuters.

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE: Casa Alba declara ca va trimite unui consilier al presedintelui american toate intrebarile despre investigatia privind presupusele legaturi ale Rusiei cu membri din campania prezidentiala a lui Trump, noteaza Reuters.

Trump a respins investigatiile FBI si al altor comisii ale Congresului despre presupusul amestec al Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016 si posibila intelegere secreta dintre campania sa prezidentiala si regimul de la Kremlin.

Presedintele republican a publicat o serie de postari pe Twitter, citand o scrisoare a lui Carter Page, in care acesta a cerut sa se adreseze Comisiei pentru Serviciile de Informatii din Senat si s-a referit la marturiile gresite ale oficialilor serviciilor de informatii americane.