Kathy Griffin, o prezentatoare, cantareata si comedianta americana, a afisat, la o sedinta foto, o imagine cu Donald Trump decapitat, declansand furia presedintelui SUA, scrie AFP.

Kathy GriffinFoto: Captura YouTube

"Lui Kathy Griffin ar trebui sa ii fie rusine de ea. Copiii mei, in special fiul mei de 11 ani Barron, s-au simtit foarte prost. Bolnav!", a scris, pe Twitter, Donald Trump, care nu vorbeste decat foarte rar de cel mai mic fiu al sau.

Constienta ca a sarit calul, actrita de 56 de ani, o ferventa opozanta a presedintelui american, si-a cerut scuze intr-un mesaj postat pe contul sau de Twitter: "Sunt o comedianta, sar calul si am facut-o. Am mers prea departe, imaginea este prea deranjanta. Inteleg ca am ofensat oameni, nu a fost nostim, imi cer scuze", a spus ea.

"Va rog sa ma iertati, am mers prea departe. Am facut o greseala si imi cer scuze", a adaugat ea.

Fotografia a fost postata online de fotograful Tyler Shields. Kathy Griffin i-a cerut sa o retraga.

"Dezgustator dar nu surprinzator", a reactionat si Donald Trump Jr, unul dintre fiii presedintelui american.

Si Chelsea Clinton, fiica fostului presedinte Bill Clinton, a criticat gestul. "E abominabil si e gresit. Niciodata nu e comic sa faci glume despre omorarea unui presedinte".

Potrivit televiziunii ABC, Secret Service, insarcinat cu protectia presedintelui, va ancheta acest caz.

Kathy Griffin, avocata a cauzei homosexuale, a castigat doua premii Emmy pentru o televiziune de telerealitate despre cariera sa la Hollywood, difuzata intre 2005 si 2010.