Tiphaine Auziere, fiica din prima casatorie a Brigittei Macron, o apara pe prima doamna, spunand ca toate atacurile sexiste sau legate de varsta acesteia provin din gelozie, relateazaThe Guardian.

HotNews.roFoto: Hotnews

Tiphaine Auziere, fiica cea mica a primei doamne, Brigitte Macron, si-a aparat mama de ceea ce crede ea ca sunt insulte legate de varsta si sexiste.

Intervievata inainte de investirea prezidentiala, avocata de 32 de ani a spus la televiziunea BFMTV: “Cred ca nu putem ramane indiferenti la aceste lucruri, iar acum nu vreau sa dau importanta acestor oameni care transmit astfel de lucruri, pentru ca socotesc scandalos ca in Franta secolului XXI sa mai existe astfel de atacuri. Acestea sunt atacuri pe care nu le-am directiona catre politicieni de sex masculin sau unui barbat care acompaniaza un politician de sex feminin. Deci cred ca este foarte multa gelozie, iar acest lucru este inadecvat”.

Auziere a adaugat:”Pe teren, dimpotriva, intalnesc oameni care admira ce face ea, munca ei, implicarea ei. Daca oamenii nu au nimic altceva mai bun de facut decat sa critice, lasati-i sa o faca, nu ne vor face decat sa uneasca mai mult”.

Tiphaine Auziere este candidat la alegerile parlamentare in cadrul miscarii “En Marche”.