Donald Trump aniverseaza 100 de zile de la preluarea mandatului cu un record negativ: este cel mai putin popular presedinte american din istoria recenta dupa acest interval de timp. 44% dintre americani aproba actiunile lui Trump, in timp ce 54% le dezaproba. Donald Trump sta mai prost decat predecesorii sai, Barack Obama (care se bucura de 62% incredere dupa acelasi intreval de timp) si Gerorge W. Bush, cu 63%, potrivit unui sondaj citat de CNN si Fox News.

Donald TrumpFoto: Agerpres/AP

In plus, increderea in Donald Trump a scazut fata de inceputul mandatului, cand proaspatul lider de la Casa Alba se bucura de o popularitate de 48%.

Cele mai bune scoruri ale obtinute de Donald Trump sunt in ceea ce priveste actiunile impotriva ISIS (54% dintre cei chestionati sunt de acord, 37% impotriva), terorismul (51% ii aproba actiunile, iar 43% nu) si economia (48% incredere, 44% neincredere in actiunile sale).

La polul opus, americanii nu au incredere in Trump in ceea ce priveste taxele (40% incredere, 44% neincredere), politica externa (43% incredere, 49% neicredere) si imigratia (44% incredere, 54% neincredere).