Donald Trump a denuntat din nou luni "informatiile false" legate de colaborarea sa cu Rusia, cu cateva ore inainte de audierea publica in Congres a directorilor FBI si NSA pe marginea acestui subiect, scrie AFP.

HotNews.roFoto: Hotnews

(Fostul sef al informatiilor) "James Clapper si altii au afirmat ca nu exista nicio dovada de colaborare intre POTUS (presedintele SUA) si Rusia. Aceasta poveste - informatii false si toate lumea o stie!", a scris Trump, pe contul sau de Twitter.

Donald Trump a scris ulterior ca democratii si aliatii lor promoveaza acest subiect pentru a gasi o scuza la campania perdanta pentru cursa prezidentiala si a afirmat ca adevaratul subiect asupra caruia ar trebui sa se concentreze Congresul si FBI este legat de scurgerea de informatii clasificate si sursa acestora.

Luni are loc in Congres o audiere publica legata de ingerintele rusesti in campania pentru prezidentialele americane.

La aceasta audiere vor participa fostul director al informatiilor in administratia Obama, James Clapper, fostul sef al CIA, John Brennan, fostul director al agentiei de spionaj NSA, Mike Rogers, si directorul FBI, James Comey. Rogers si Comey si-au mentinut posturile dupa schimbarea de la Casa Alba.