Autoritatile locale au anuntat miercuri dimineata ca o tanara si-a pierdut viata la o saptamana dupa ce a fost aruncata in flacari in timpul unui ritual de exorcizare dintr-o regiune izolata a tarii latino-americane Nicaragua.

Rudele femeii decedate sustin ca aceasta a fost atacata de catre patru barbati, care erau condusi de un presupus pastor evanghelic, transmite BBC, citat de News.ro.

Pastorul Juan Rocha neaga toate acuzatiile, sustinand ca spiritele rele au ridicat-o si au aruncat-o pe tanara in mijlocul flacarilor.

Victima a fost identificata drept Vilma Trujillo (25 de ani). Ea a fost gasita de rude la cateva ore dupa exorcism, corpul ei fiind acoperit de arsuri grave.

Autoritatile locale l-au arestat deja pe pastorul evanghelic Juan Rocha.

"Este de neiertat ce mi-au facut. Mi-au ucis sotia, mama celor doi copii mici. Acum ce le voi spune lor?", a declarat sotul victimei, Reynaldo Peralta Rodriguez.

Potrivit familiei, tanara a fost tarata in biserica in urma cu o saptamana de patru atacatori, care au sustinut ca este posedata pentru ca ar fi incercat sa atace mai multe persoane cu o maceta.