Fostul sef al asa zisului serviciului vamal de la Tiraspol, Iurii Ghervaziuk, ar fi fost rapit de pe teritoriul Republicii Moldova, dupa ce masina acestuia a fost oprita de cativa indivizi imbracati in uniforme ale politiei moldovene, scrieUnimedia.info.

Informatiile au fost oferite de un martor al incidentului.

Potrivit1news.md, martorul a declarat ca totul s-a intamplat joi. Potrivit acestuia, indivizii care i-au oprit masina, l-au batut, apoi l-au pus in portbagajul masinii lor si l-au dus in regiunea transnistreana.

1news.mdscrie ca persoane din apropierea lui Ghervaziuk au rămas uimite de uşurinţa cu care persoanele necunoscute au reuşit să-l răpească şi să-l transporte în regiunea transnistreană.

Mai mult, publicatia citata presupune ca rapirea acestuia ar fi avut legatura cu faptul ca anul trecut Ghervaziuk, fiind inca sef al asa-zisului comitet vamal, a vorbit despre evaziunea fiscala a companiei Sheriff, declarand ca aceasta nu ar fi platit taxe si accize in valoare de un miliard de dolari la bugetul autoproclamatei republici transnistrene.