Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a salutat intr-un mesaj pe Twitter "inteligenta" presedintelui rus, Vladimir Putin, la mai putin de 24 de ore dupa sanctiunile impuse Moscovei de presedintele Barack Obama, transmite AFP.

"Bine jucat (din partea lui V. Putin) in legatura cu amanarea. Am stiut intotdeauna ca este foarte inteligent!", a scris viitorul presedinte american, conform Agerpres.

Donald Trump s-a referit la decizia liderului de la Kremlin de a nu raspunde deocamdata sanctiunilor impuse de Washington impotriva Moscovei pentru presupusa implicare a Rusiei in campania prezidentiala din Statele Unite.

Administratia americana acuza Rusia ca a orchestrat atacurile cibernetice care au dus la interceptarea si publicarea a mii de mailuri ale unor oficiali democrati, perturband mesajul candidatei Hillary Clinton in timpul campaniei prezidentiale.

FBI si CIA estimeaza ca Moscova nu a vrut doar sa perturbe campania, ci sa si ajute la alegerea lui Trump drept presedinte al SUA.