Vladimir Putin: Nimeni, cu exceptia noastra, nu a crezut ca Donald Trump poate sa castige prezidentialele in SUA
Fostul presedinte republican Ronald Reagan "ar fi fost multumit sa vada ca reprezentantii partidului sau castiga victorii peste tot", spus Putin.
"Si ar fi fost multumit sa vada ca presedintele ales a luat atat de bine pulsul societatii americane incat si-a continuat strategia pana la final chiar daca nimeni, cu exceptia noastra, nu credea ca poate sa castige", a artat presedintele rus.
In opinia sa, piratarea conturilor de e-mail ale unor lideri democrati in timpul alegerilor prezidentiale a aratat "adevarul", respectiv "o manipulare de opinie" din partea partizanilor lui Hillary Clinton.
In conditiile in care agentiile americane de informatii acuza Rusia pentru dezvaluirea acestor documente, care arata ca partidul a favorizat-o pe Clinton in detrimentul lui Bernie Sanders, la alegerile primare, Putin a apreciat ca este "usor sa desemnezi o tara ca fiind la originea atacurilor".
"Cine stie cine sunt acesti hackeri? Poate ca sunt intr-o alta tara si nu in Rusia? Poata ca au facut asta de pe canapeaua lor?", s-a intrebat el.
"Ce este mai important este fondul acestor informatii. Si cea mai buna dovada ca hackerii au aratat informatii veridice este ca dupa ce hackerii au aratat o manipulare a opiniei publice din partea unui candidat impotriva celuilalt sefa unui comitet al partidului Democrat a demisionat", a spus Putin.
"Asta inseamna ca a recunoscut ca hackerii au aratat adevarul, Si in loc sa se scuze in fata alegatorilor au inceput sa tipe la autorii atacului, dar asta e important", a mai spus acesta.
Vladimir Putin a acuzat administratia Obama si democratii ca "incearca sa isi puna esecul pe seama unor factori externi".
"Partidul democrat nu doar ca a pierdut alegerile prezidentiale, dar si senatul, unde republicanii au majoritatea, si Congresul, unde republicanii au majoritatea. Asta din cauza ca am facut noi, ca am facut eu ceva?", s-a intrebat Vladimir Putin.
"Pierd pe toate fronturile dar isi pun esecul pe seama unor factori externi. Dupa parerea mea, acest lucru le afecteaza demnitatea. Trebuie sa stii sa pierzi cu demnitate", a adaugat Putin.
Citeste mai multe despre vladimir putin atacuri informatice donald trump


Între timp, viitorul președinte a anunțat că va relansa cheltuielile pentru modernizarea arsenalului nuclear al țării. Asta înseamnă provocarea Rusiei la o nouă cursă extrem de costisitoare. Ultima cursă de genul ăsta s-a încheiat cu falimentul economic al URSS. Și președinte era Reagan...
Stânga progresistă occidentală e gata să lupte împotriva Rusiei până la ultimul ucrainean, dar nu asta e soluția corectă. URSS-ul lui Gorbaciov a ajuns să coopereze cu Reagan, atunci când s-a discutat cu cărțile pe masă și tot asta e soluția și acum.
Atitudinea fermă față de Rusia nu înseamnă duplicitate și rea credință, cum a procedat Obama. Și nu în ultimul rând, China devine încet-încet pentru US o problemă mai serioasă decât Rusia.
Probabil ca o fi si asta un fel de alinare pt un complex de inferioritate. Daca ma intrebi pe mine sunt niste idioti inutili. Dar tu nu intrebai, nu?
Te simti uitl, nu e asa?
1. Chiar daca rusii nu s-au implicat cu acordul sau, Trump vede puterea rusilor si modul lor direct de a transa problemele. S-ar putea chiar sa-i placa acest mod frust de actiune.
2. Daca Trump nu, democratii au chiar interesul sa creada si sa-si justifice esecul prin implicarea rusilor,, deci vor da greutate afirmatiilor lui Putin.
3. Din naivitate sau din interes, unii aliati NATO poate vor pune anumite viiroare luari de pozitie ale administratiei Trump pe seama legaturii sale cu rusii, a presupusei datorii pe care Trump o are de platit lui Putin
4. Daca acuma spun adevarul, pe viitor rusii vor putea merge la cacialma o data sau de doua ori, deci minti si sa fie crezuti, pe baza credibilitatii capatate acuma. Daca nu de catre factorii de decizie si bine informati din Vest, cel putin de catre opinia publica "ajutata" de massmedia prorusa sau chiar cu capital rusesc din occident.
Asta e problema, nu invazia de arabi si africani cu milioanele, si nu din cauza politicilor economice globaliste care au distrus economiile nationale.
Si-acuma ce mai incerci pe-aici?! A castigat limbajul vostru, al brutalitatii, al fortei, al prostiei, minciunii si extremismului. Acuma incerci sa pari rational?! Ti s-a facut teama? Te pomenesti ca vrei sa va ajutam in prostie si violenta?! Hai, dati-i bataie! Faceti ce aveti de facut. Nu ne mai cere noua parerea. Mars la treaba!
valorile traditionale ale occidentului (rule of law, work ethics, meritocracy) sunt calcate in picioare, si in locul ei a fost instalat marxismul cultural.
mass-media occidentala (cu exceptia fox news) este o presa pur marxista, care efectiv spala pe creier.
gigantii internetului au inceput sa se alinieze acestui infernal mecanism.
astazi, chiar in moment ce cititi aceste randuri, Google si FaceBook nu va mai ureaza Craciun Fericit ci Sarbatori de Sezon.
Cine in istoria occidentala a mai deturnat Craciunul? Nazistii si comunistii. Macar comunistii l-au mai permis pe Mos Gerila - azi neomarxistii nu mai permit nici macar pomenirea unui oarecare batranel cu barba alba.
Traditiile se refugiaza in familie, care este ea si atacata din toate pozitiile, prin recunoasterea casatoriilor homosexuale, adoptii in familii homosexuale, transgender, etc.
Valorile care au creat civilizatia occidentala sunt puse sub un asediu furibund - religia islamica fiind de departe cel mai agresiv si eficient agent.
universitatile occidentale practica un discurs ultra-agresiv indreptat impotriva civilizatiei europene clasice.
ultima gaselnita - catedre de afrocentrism; in universitatiel americanel vaz-doamne cultura europeana este tributara civilizatiei africane. pitagora si aristotel, newton, rafel, bach si mozart, edison si ford...toti astia nu ar fi existat fara civilizatia africana. medicina occidentala este tributara practicilor voodoo africane - ad litteram.
Detest Rusia (familia mea a suferit grav sub comunisti), dar Rusia azi nu mai este comunista ci tarista neo-imperiala.
Ea poate fi tinuta la respect la fel ca Islamul, dar elita neo-marxista a ales sa deturneze atentia opiniei publice de la inamicii cei mai periculosi ai Occidentului - islamul si progresimsul instalat in inima tuturo institutiior occidentale, de unde tradatorii si cozile de topor arunca Occidentul in cosmarul unui genocid civilizational.
Crestinismul a deturnat Saturnaliile. A deturnat toate sarbatorile pagane si-a plagiat grosolan ritualurile anterioare.
Cam cat de odihnite sunt mintile care se simt ofensate de urarile unui motor de cautare?
Traim, re-traim, sfaristul anilor 1980s cand a cazut comunismul. Va avea loc in curand o schimbare de sistem, de valori si ideologie. Nu se mai poate continua asa.
De exemplu si semnul Aeroflot https://en.wikipedia.org/wiki/Aeroflot mai e inca din comunism, iar putin a spus in public ca cel mai mare rau a fost desfiintarea URSS.
De altfel Rusia nu poate exista decat ca putere autoritara avand in componenta sa atatea popoare.. ii vrajeste calcandu-i pe altii pe coada .. dusmanul fictiv ii uneste..
Hai Trump - pe tzarul vorbaret!
Daca ar fi mai selective aceste stiri poate nu si-ar da atata importanta . Solutia: Mai refuzati spaga de la Putin ca sa-l promovati cu atata scrupulozitate in media.
Putin vrea o intelegere cu Trump pe probleme internationale. Europa ca de obicei nu este ascultata.
Nimeni care intelege cat de mizerabil, decadent si corupt e sistemul occidental nu a crezut ca Trump are vreo sansa. Americanii de rand si posibil englezii de rand care impartasesc civilizatia si mentalitatea comuna au crezut pana la capat ca Trump va castiga, altfel ar fi absentat de la vot cum s-a intamplat la noi.
Iar despre “mana de fier” al lui Trump :-) Mai degraba o limba de catifea la adresa lui Putin:
"Sure, WHEN PEOPLE CALL YOU 'BRILLIANT' IT'S ALWAYS GOOD. ESPECIALLY WHEN THE PERSON HEADS UP RUSSIA," Trump told cohost Mika Brzezinski when asked about Putin praising him as "very talented" the day before.
Scarborough pointed to Putin's status as a notorious strongman. "Well, I mean, IT'S ALSO A PERSON WHO KILLS JOURNALISTS, POLITICAL OPPONENTS, AND INVADES COUNTRIES. OBVIOUSLY THAT WOULD BE A CONCERN, WOULD IT NOT?" Scarborough asked.
"HE'S RUNNING HIS COUNTRY, AND AT LEAST HE'S A LEADER," Trump replied. "Unlike what we have in this country." goo.gl/qkWlzm
Însă lumea revine la common sense odată cu plecarea lui Obama. Urmează plecarea lui Merkel, abia așteptăm să vedem urlete isterice de progresiști la înlocuirea ei :)
Una e "realitatea" din mintea ta, alta e realitatea perceputa de americani. Dar, nu-i nimic, o sa le transmit americanilor ca gresesc si ca Harald de pe Hotnews e singurul care "stie" el cum stau lucrurile. Sigur or sa se rusineze si data viitoare vor tine cont de inestimabila ta parere :-)
https://en.wikipedia.org/wiki/Historical_rankings_of_Presidents_of_the_United_States
In link-ul indicat de tine sunt mai multe sondaje, de ce l-ai selectat doar pe acesta si nu le-ai pomenit si pe celelalte ? De exemplu sondajul Gallup din 2011 il indica pe Obama in pozitia a 7-a in topul celor mai buni presedinti, peste nume mari precum Eisenhower, Jefferson, Roosevelt. Sondajul Angus Reid din 2011 il plaseaza pe Obama in pozitia a 8-a din 12 in topul celor mai buni/slabi presedinti, cu 41% care aproba fata de 33% care dezaproba politicile sale.
De asemenea sondajul Gallup din 2013 il claseaza pe Obama al treilea dupa Reagan si Kennedy in topul presedintilor extraordinari. In acest context trebuie interpretat si sondajul Quinnipiac, face nota discordanta, insa daca sunt luate in calcul mai multe sondaje situatia se schimba. Tine cont si ca opinia publicului este in permanenta schimbare. Sondajul Quinnipiac a fost facut in 2014 cand si in celelalte sondaje Obama statea prost, erau mai multi cu opinii nefavorabile decat cei cu opinii favorabile. De atunci este in crestere de popularitate, aproape 60% aproba politicile sale, fata de 40% care le dezaproba.
In ceea ce priveste afirmatia mea ca Obama are la sfarsit de mandat aproape 60% incredere, am indicat sursa. O sa o indic din nou plus una suplimentara. Aici ( http://www.rasmussenreports.com/public_content/politics/obama_administration/prez_track_dec23 ) ai sondajul Rasmussen si aici ( http://www.gallup.com/poll/113980/Gallup-Daily-Obama-Job-Approval.aspx ) sondajul Gallup. Ambele indica acelasi lucru, Obama la sfarsit de mandat se bucura de increderea publicului american si trendul este crescator, aproape 60%.
Si Middle Class-ul american e in total dezacord cu tine. Repet, Obama la sfarsitul celor doua mandate ale sale are aproape 60% incredere publica. "Dezastrul" e doar in imaginatia ta.
Informatia din articol e veche deja. Gata, se stie ca trolli de la Kremlin se tin de treaba influentand alegerile si nu numai din SUA.II gasim si pe acest site la comentatori.
daca se face o analiza a numarului de titluri de articole in care apare Putin comparativ cu cea a numarului de articole de pe acest site in care se vorbeste de lideri europeni cred ca raportul e in favoarea primului.
De ce trebuie cititorul sa stie ce gandeste, spune , mananca etc acest om ?!