Sylvester Stallone a refuzat propunerea lui Donald Trump de a face parte din administratia sa, insa actorul nu a fost categoric astfel incat sa indice ca va refuza si o alta eventuala propunere, scrie portalul bfmtv.com, citat deAgerpres.

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, il considera potrivit pe Sylvester Stallone in fruntea National Endowment of the Arts, fondul national pentru sprijinirea proiectelor din domeniul artei. Insa, potrivit New York Times, actorul a declarat duminica ca este incredibil de flatat pentru aceasta propunere insa considera ca ar fi mult mai eficient ajutand veteranii.

La 15 decembrie cotidianul Daily Mail relata ca Donald Trump l-a abordat pe actorul care l-a interpretat pe Rocky pentru un post legat de domeniul artelor in cadrul administratiei sale. Fondul national pentru arte are rolul de a sprijini subventionarea artistilor si institutiilor din acest domeniu din SUA.

Actorul insa nu inchide complet usa propunerii de a face parte din administratia lui Trump. Il ador pe Donald Trump, a indicat actorul pentru revista Variety. Este un personaj de genul celor ale lui Dickens. Intelegeti ce vreau sa spun? Exista persoane precum Arnold, Babe Ruth, care sunt mult mai mari decat viata insasi, a spus Stallone, conform bfmtv.com.