Politia turca a arestat 6 persoane dupa asasinarea, luni seara, la Ankara, a ambasadorului Rusiei, Andrei Karlov. Atacatorul care l-a impuscat mortal pe ambasadorul rus in timp ce acesta tinea un discurs, mama, tatal, sora, alte doua rude si colegul de apartament al acestuia au fost retinuti, anunta Reuters. Intre timp, Rusia a trimis un grup de 18 agenti ai serviciilor secrete si diplomati care sa se implice in ancheta privind asasinatul, potrivit AFP.

HotNews.roFoto: Hotnews

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a anuntat ca o echipa de anchetatori se va deplasa din Rusia in in Turcia, conform unui acord intre Vladimir Putin si Recep Erdogan intr-o convorbire telefonica.

Intre timp, politia turca a arestat, in afara atacatorul care l-a impuscat mortal luni seara pe ambasadorul Rusiei, si 5 dintre rudele acestuia: mama, tatal, sora si alti doi membri ai familiei au fost retinuti in provincia Aydin din vestul Turciei. De asemenea, colegul de apartament din Ankara al atacatorului a fost si el retinut de politisti.