Doi copii au supravietuit "miraculos" accidentului care a ucis patru adulti intr-un parc de distractii pe regiunea turistica australiana Gold Coast, a anuntat politia miercuri. Tragedia a avut loc, marti, la Dreamworld, cel mai mare parc de distractii din Australia, pe un roller coasterul acvatic numit "Thunder River Rapids", care imita apele involburate ale unui rau.

Doi barbati si doua femei au fost ucisi atunci cand doua barci s-au ciocnit. Victimele s-au trezit "blocate in mecanism", a declarat politia.

Doua fete in varsta de 10 si 13 ani au supravietuit. Conform informatiilor din presa neconfirmate inca de catre politie, sunt fiicele uneia dintre femeile care au murit.

"Din cate am vazut, este aproape un miracol ca cineva a scapat viu din acest incident", a declarat comisarul adjunct al politiei din Queensland, dupa ce a vazut imaginile de pe camerele de supraveghere.

O ancheta a inceput pentru a determina cauzele accidentului. Potrivit ziarului The Australian, o serie de probleme mecanice au aparut cu cateva ore inainte de accident. Parcul era inca inchis miercuri.

Parcul de distractii Dreamworld a fost deschis in anul 1981 si are peste 40 de atractii.