O actrita porno americana l-a acuzat sambata pe candidatul republican Donald Trump ca i-ar fi oferit in urma cu un deceniu o suma de 10.000 de dolari pentru a veni singura in camera lui de hotel si pentru a intretine reluatii sexuale cu el, informeaza AFP.

Donald TrumpFoto: Facebook

In timpul unei conferinte de presa sustinute la Los Angeles, Jessica Drake, insotita de renumita avocata anti-discriminare Gloria Allred, a afirmat ca l-a intalnit in 2006 pe Donald Trump la un campionat de golf din Lake Tahoe, California.

Drake povestete ca a mers in camera de hotel a lui Trump insotita de doua alte femei.

Trump le-a intampinat imbracat in pijamale si le-a imbratisat "puternic", fara sa le ceara permisiune.

Dupa ce a revenit in camera sa, Drake sustine ca a fost sunata de Trump care i-a cerut sa i se alature: "Ce vrei? Cat?" ar fi intrebat-o.

Dupa ce a refuzat invitatia, Drake spune ca a primit un alt apel de la Trump sau de un alt barbat, oferindu-i 10.000 de dolari si posibilitatea de a folosi avionul privat al magnatului imobiliar pentru a merge la Los Angeles.

Avocatul, care a aparat, de asemenea, alte doua femei ce acuza Donald Trump de avansuri sexuale non-consensuale, a prezentat presei o fotografie care apar Drake si Trump la turneul de golf din Lake Tahoe.

Echipa de campanie a candidatului republican respinge, intr-un comunicat de presa, aceste acuzatii.

"Povestea este complet falsa si ridicola. Trump nu o cunoaste pe aceasta persoana, nu isi aminteste de ea si nu ar avea niciun interes in a o cunoaste. Aceasta este doar o alta incercare a campaniei democrate de a calomnia un candidat care astazi conduce in trei sondaje diferite".

Candidatul republican a cazut in sondaje in ultimele saptamani, dupa ce mai multe femei au marturisit public ca au fost hartuite sau agresate sexual de catre Donald Trump.

Trump a amenintat ca le va da in judecata pe femei dupa alegerile din 8 noiembrie.