Candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, a sustinut sambata ca alegerile de pe 8 noiembrie sunt deja trucate de mass-media, despre care el afirma ca actioneaza impotriva lui si in favoarea adversarei sale, democrata Hillary Clinton, insinuand totodata despre aceasta din urma ca inaintea ultimei dezbateri s-ar fi drogat, pentru ca avea "prea multa energie" la inceput si era prea obosita la finalul dezbaterii, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres.

Donald TrumpFoto: Captura YouTube

"Aceste alegeri au fost trucate de mass-media corupta care promoveaza acuzatii complet false si minciuni nerusinate in incercarea de a o face presedinta" pe Hillary Clinton, a spus Trump la un miting electoral desfasurat in statul New Hampshire, el facand astfel aluzie la mediatizarea intensa a declaratiilor date presei in ultimele zile de trei femei care-l acuza de agresiuni sexuale.

La acelasi miting electoral, Trump a insinuat ca Hillary Clinton s-ar putea sa se fi drogat inaintea ultimei dezbateri electorale pe care ei au avut-o saptamana trecuta si a cerut ca la urmatoarea dezbatere sa fie supusi amandoi unui test antidrog.

"Suntem ca atletii (...), iar atletii trebuie sa se supuna controlurilor antidrog. Cred ca ar fi trebuit sa ne faca un control antidrog inaintea dezbaterii, pentru ca nu stiu ce s-a intamplat cu ea (...) La inceputul ultimei dezbateri, ea avea prea multa energie. Iar apoi, la final (...) dorea sa fie ajutata sa plece. Abia putea sa mearga catre masina", a spus Trump, care in ultimele luni a alimentat unele rumori despre starea de sanatate a lui Hillary Clinton.