Aproape trei sferturi dintre alegatorii republicani (74%) din Statele Unite il sustin pe Donald Trump si considera ca acesta trebuie sa continue cursa pentru Casa Alba, arata primul sondaj de dupa aparitia inregistrarii compromitatoare cu Trump, in urma careia mai multi lideri republicani i-au cerut retragerea. In ceea ce priveste intentia de vot, Hillary Clinton are un avans de 4% (42% intentie de vot) fata de Trump (38%), arata sondajul realizat de Politico.com.

Trump si ClintonFoto: Stirile ProTV

Acelasi sondaj arata ca, din totalul alegatorilor americani, 45% considera ca Donald Trump trebuie sa ramana in cursa pentru Casa Alba, alti 39% cred ca acesta ar trebui sa se retraga.

In ceea ce ii priveste pe alegatorii democrati, 70% dintre ei sunt de parere ca Trump ar trebui sa paraseasca cursa prezidentiala.

Sunt "zero sanse sa abandonez" campania prezidentiala, declara sambata Donald Trump, aflat sub un tir de critici venite chiar si din partea colegilor de partid dupa ce a afirmat ca a pipait multe femei fara sa le ceara acordul deoarece, fiind celebru, acestea i-au permis.

"Niciodata, niciodata nu voi renunta", a dat asigurari candidatul republican pentru Wall Street Journal, negand existenta unei crize care sa ii afecteze parcursul catre Casa Alba, cursa in care se confrunta cu democrata Hillary Clinton.

Donald Trump si-a cerut public scuze vineri dupa aparitia unei inregistrari din anul 2005 in care actualul candidat republican la presedintia Statelor Unite afirma ca a pipait multe femei fara sa le ceara acordul deoarece, fiind celebru, acestea i-au permis, si a povestit inclusiv despre o relatie cu o femeie casatorita.

"Am spus si am facut lucruri pe care le regret", a afirmat Donald Trump, potrivit Fox News. Afirmatiile lui Trump au provocat un scandal in SUA, mai multi lideri republicani cerandu-i retragerea din cursa prezidentiala.