Sunt "zero sanse sa abandonez" campania prezidentiala, a declarat sambata Donald Trump, aflat sub un tir de critici venite chiar si din partea colegilor de partidm dupa ce a afirmat ca a pipait multe femei fara sa le ceara acordul deoarece, fiind celebru, acestea i-au permis, transmite AFP.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Niciodata, niciodata nu voi renunta", a dat asigurari candidatul republican pentru Wall Street Journal, negand existenta unei crize care sa ii afecteze parcursul catre Casa Alba, cursa in care se confrunta cu democrata Hillary Clinton.

"Primesc un sprijin extraordinar, Hillary Clinton este un candidat plin de defecte teribile", a adaugat magnatul.

Donald Trump si-a cerut public scuze vineri dupa aparitia unei inregistrari din anul 2005 in care actualul candidat republican la presedintia Statelor Unite afirma ca a pipait multe femei fara sa le ceara acordul deoarece, fiind celebru, acestea i-au permis, si a povestit inclusiv despre o relatie cu o femeie casatorita.

"Am spus si am facut lucruri pe care le regret", a afirmat Donald Trump, potrivit Fox News. Afirmatiile lui Trump au provocat un scandal in SUA, iar doi senatori republicani i-au cerut retragerea din cursa prezidentiala.