Politia din Londra a retinut un barbat in varsta de 35 de ani, dupa ce contul de iCloud al Pippei Middleton, sora Ducesei de Cambridge, a fost spart, iar aproximativ 3.000 de imagini au fost furate, scrie News.ro, citand Contactmusic.Printre fotografiile furate se numara si imagini cu Ducesa de Cambridge si copii sai, iar publicatiile The Sun si Daily Mail sustin ca au primit oferte anonime pentru cumpararea fotografiilor.

The Sun a precizat ca hotul cibernetic, care a contactat redactia printr-un mesaj criptat sub pseudonimul "Crafty Cockney", sustine ca detine imagini cu Pippa Midleton in timp ce probeaza o rochie de mireasa, precum si fotografii in care logodnicul ei, finantistul James Matthews, apare nud.

Vanzatorul a cerut "minim 50.000 de lire sterline" in decurs de 48 de ore, incepand de vineri dupa-amiaza, sustin ambele ziare britanice.

Pana in prezent, reprezentanti ai Palatului Kensington nu au comentat furtul cibernetic.

Pippa Middleton este sora mai mica a sotiei printului William, Kate. Ea a fost domnisoara de onoare la nunta care a avut loc la catedrala Westminster Abbey in aprilie 2011 si a atras atentia publicului si presei cu rochia pe care a purtat-o la eveniment. Pippa Middleton si-a anuntat logodna cu James Matthews in luna iulie, iar cei doi planuiesc sa se casatoreasca anul viitor.

Ducele si Ducesa de Cambridge au incercat mereu sa isi tina copiii, printul George si printesa Charlotte, departe de presa, in incercarea de a le oferi o copilarie cat mai normala. Doar cateva fotografii cu micutii au fost facute publice.

Ducele si Ducesa de Cambridge se afla, impreuna cu cei doi copii, intr-o vizita in Canada, unde au fost primiti de prim-ministrul Justin Trudeau si sotia lui, Sophie Gregoire, dupa ce au aterizat, sambata, in Victoria.